VT Marketing - шаблон joomla Joomla
м. Рівне, вул. Дворецька 91а (050) 335-30-35 poroshkova-pokraska@ukr.net

 

Фарбування алюмінієвого металопрофілю

Полімерне (порошкове) фарбування алюмінієвого профілю та інших металевих виробів - це сучасна технологія, що дозволяє надати виробам, унікальні експлуатаційні характеристики. Алюмінієвий профіль з полімерним покриттям, в даний час, надзвичайно популярний конструкціоннний матеріал, який використовується, практично, в усіх галузях народного господарства.

466021041 w640 h640 alyuminiyeva trubaКомпанія «УкрДекор» пропонує послуги з нанесення порошкового полімерного покриття відповідно до шкали RAL для алюмінієвих виробів.
Технологія порошкового фарбування алюмінію включає процеси хімічної підготовки поверхні, нанесення порошкової фарби і запікання в печі полімеризації при температурі 200 ° С.

Наше обладнання дає можливість здійснювати порошкове фарбування габаритних металовиробів.
Полімерне покриття буде служити довгі роки, не піддаючись впливу сонячних променів і атмосферних опадів, завдяки спеціальному технологічному процесу.

Наша компанія володіє передовим обладнанням та висококваліфікованим персоналом, що гарантує якість кожного етапу виробництва. Ми використовуємо тільки сертифіковані матеріали від провідних виробників, що забезпечує стійкість та естетичний вигляд кожного виробу.

Переваги порошкового полімерного покриття очевидні: воно надає високу міцність, стійкість до корозії, зносу та ультрафіолетового випромінювання.

Крім того, ця технологія екологічно безпечна, оскільки не містить розчинників і не виділяє шкідливих речовин під час застосування та експлуатації.

Звертаючись до нас, ви можете бути впевнені в якісному виконанні робіт та отримати високоякісний продукт, що відповідає найвищим стандартам і вимогам. Наша компанія завжди готова взяти на себе будь-які завдання з порошкового полімерного фарбування та забезпечити задоволення вашим вимогам і очікуванням.