VT Marketing - шаблон joomla Joomla

Навіть найбільш обережним водіям не вдається вберегти колісні диски своїх автомобілів від пошкоджень. Причин тому може бути безліч: диски змінюють колір під впливом часу і суворих погодних умов, сколи та тріщини утворюються після рясної їзди по місту, а що вже говорити про ДТП, від яких ніхто не застрахований. Але найголовніша причина, по якій колісні диски не можуть зберігати свій презентабельний зовнішній вигляд - погана якість емалі, яку наносять заводи-виробники. Повернути початковий сяючий вигляд дискам допоможе фарбування від компанії УкрДекор.

 

04 литые диски ITWGemaOptiSelectGunHD 2057772

 

Як проходить процес фарбування в компанії УкрДекор?

Компанія УкрДекор використовує якісну фарбу та багату палітру кольорів, а також передову заводську технологію забарвлення світового рівня.Фарбування колісних дисків в компанії УкрДекор проходить в кілька етапів:

 

  • Підготовка поверхні - це зняття старого лакофарбового покриття сумішшю повітря та абразиву, а також подальша мийка спеціальним розчином;
  • Знежирення та пасивування поверхні диска для найкращого міжшарового зчеплення матеріалів (адгезії);
  • Нанесення на поверхню спеціального глянцевого порошкового грунту для колісних дисків;
  • Нанесення після сушки спеціальної рідкої фарби металік на основі металізованих пігментів, які під час змішування з'єднуються з частинками фарби. Таким чином, на покритті утворюється стійкий металізований шар;
  • Останній етап - нанесення захисного лаку, який забезпечить захист від впливу зовнішнього середовища.

 

Після нанесення кожного шару здійснюється сушка в печі полімеризації. Даний спосіб фарбування колісних дисків має ряд переваг: фарба розподіляється і проникає на поверхню рівномірно, невисока концентрація порошкового грунту додасть покриттю довговічності, дасть можливість рециркуляції. Покриття буде ударостійким і не постраждає від корозії. Так, фарбування колісних дисків в компанії УкрДекор - це можливість отримати якісну послугу і вірний шлях до економії.